For jobsøgende

Har du kompetencerne, men mangler jobbet? Vi hjælper dig, der tænker lidt anderledes end andre mennesker, med at lande dit første eller næste job

Bliv konsulent hos Specialisterne Solutions

Danske virksomheder har fundet ud af, at vi kan levere IT-services af høj kvalitet. Vi søger derfor nye konsulenter til vores konsulent team. Lige nu har vi opgaver til 5-6 nye og dygtige konsulenter, der kommer til at arbejde med nogle af de største og mest globale virksomheder i Danmark. Vi har kontor i Ballerup, men vores kunder befinder sig i hele det storkøbenhavnske område.

Om dig

Du har stærke kompetencer indenfor et af de områder vi arbejder: Datamanagement, Test, Test Automation, Udvikling og DevOps. Du er nyuddannet fra en relevant uddannelsesinstitution for eksempel ITU, DTU, CBS, Zealand eller KUA. Eller også er du autodidakt og har erhvervet dine kompetencer på anden vis.

Du sidder måske i dit første job og føler, at du har brug for en arbejdsplads, der er mere rummelig, forstår at du er særlig og har brug for kompetent og nærværende ledelse. Du vil måske opfatte dig selv som en af de 15 % af befolkningen, der er neurodivergente, og derfor tænker lidt anderledes end andre mennesker.

 

Hvorfor skal du arbejde i Specialisterne Solutions

  • Vi finder de opgaver, der passer præcis til dig
  • Du kommer til at arbejde med Danmarks største virksomheder
  • Vi giver dig lov til at arbejde med din dybe faglighed
  • Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø med humane arbejdstider
  • Vi garanterer, at du får en god og rummelig leder
  • Du bliver en del af en global virksomhed

Mød nogle af vores konsulenter

Hos Specialisterne bygger vi broer, der forbinder talenter med behovet for kvalificeret arbejdskraft.

Vi mener, at alle mennesker har ret til at bidrage til fællesskabet, og at et rigt samfund skal vende blikket udad og favne diversiteten i alle dens former.

For jobsøgende

Få dit fulde potentiale forløst

Bliv optaget i Specialisterne Academy

Specialisterne Academy er en beskæftigelsesrettet indsats til dig, der mangler det sidste skridt for at lande et IT-job. Forløbet varer 12 uger og giver dig stor mulighed for at lande et job efterfølgende. 

Bliv IT-konsulent

Vores netværk vokser, og vi leder altid efter fagligt stærke IT-konsulenter, som har lyst til at skabe værdi for vores kunder. Som IT-konsulent arbejder du indenfor: Test, Datahåndtering, Udvikling og DevOps.

Uopfordret ansøgning til rekrutteringsprojekter

Specialisterne rekrutterer løbende neurodivergente profiler til forskellige virksomheder. Du er derfor velkommen til at sende os en uopfordret ansøg. Kommer der et match mellem dig og en virksomhed, vil vi kontakte dig.

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Lautruphøj 1-3 A,
2750, Ballerup

+45 4693 2400

Vil du vide mere?